cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA ČERVENEC 2021

Beran

Měsíc je vhodný pro rodinné záležitosti, oslavy, párty a družení se. Naopak pozor si dejte v práci, kariéře a neprovokujte kolegy.

Býk

Červenec Vám bude přát v komunikaci a hladké domluvě se sourozenci a také vyřizování úředních záležitostí. Pozor si dávejte na lži, klamy a nepravdy od lidí ve svém okolí, od známých, ale i cizích.

Blíženci

Ideální čas na řešení neshod, nedorozumění a dotahování všech záležitostí do konce, které dosud vázly. Pozor si dávejte na lákavé nabídky a podvodníky.

Rak

Vy, milý Raci máte svůj příjemný měsíc, kdy Vám hvězdy přejí ve všech oblastech života. Jen si neberte nic osobně a uberte na přecitlivělosti.

Lev

Na Vás se hvězdy budou usmívat a přát Vám, ve všech krocích, co budete podnikat. Dobré pro investice do drahocenností, umění a tvořivosti.  Pozor na zmatky, méně je někdy či vždy více.

Panna

Práce, povinnosti a zlepšování svého bydlení Vám bude činit radost, stejně jako Vaše děti. Nebojte se více se věnovat sami sobě a svým koníčkům. Pozor si dávejte na přepracovanost.

Váhy

Hvězdy Vám přeji v oblasti lásky a vztahů, také pro seznamování. Pokud nejste spokojeno v partnerství, pak je dobré to ukončit, časem z toho rozhodně vyzískáte. Pozor na to, abyste více nedávali, jak berete.

Štír

Podmanivost, tajemství, zábava, dobrodružství a mnoho adrenalinu, to je tématem červencového měsíce. Pozor na promiskuitu a jiné, přenosné sexuální nemoci.

Střelec

Krásné období pro investice, nákupy, prodeje a výhry. Splnění snů, které máte delší čas. Měsíc ve stylu a duchu optimismu, pohody a radostí. Pozor na důvěřivost a zneužívání Vaší dobroty.

Kozoroh

Červenec bude přát uvolnění, odreagování a radostí ve všech životních oblastech. Více zábavy a méně povinností. Pozor na stagnaci citů, nebijte se je vypustit ven.

Vodnář

Hlídejte si investice a zbytečně nekupujte dražší věci, které nutně nepotřebujete. Mohou se na Vás lepit lidé, kteří Vám budou chtít nemizet něco velmi skvělého s vidinou velkého zisku, avšak pozor: důvěřujte, ale prověřujte!

 Ryby

Čeká Vás jeden z nejkrásnějších měsíců a roků za poslední dobu. Jděte semele za svými plány, sny a tužbami. Máte vše posvěceno velkou přízní hvězd. Jen pozor na důvěřivost a naivitu.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA