cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO BERANY NA CELÝ ROK

Vám, milí Berani, Andělé posílají vzkaz prostřednictvím karty Hudba, kterou vás vyzývají, abyste více do svého života začlenili hudbu a její blahodárné účinky pro vaši mysl a tělo. Pouštějte si hudbu jako příjemnou zvukovou kulisu při vašich běžných aktivitách, pískejte si, zpívejte si… Hudba povznese vašeho ducha nad pozemské starosti a pozvedne vás i vaše myšlenky. Více vás otevře novým nápadům a inspiraci. Vedle toho ale nezapomínejte ani na pobyt a pohyb v přírodě, neboť karta Příroda, je druhá v pořadí, kterou vám Andělé chtějí napovědět, jak si máte počínat. Pohyb v přírodě vám bude pomáhat uzemnit se, vybít svou přebytečnou energii a především se zbavit stresu a vyčistit hlavu.

A co jednotlivé oblasti života jako je láska, práce, zdraví?

V lásce by se vám mělo dařit po celý rok, ale je třeba nenechat se odradit leckdy hrbolatou cestou a jít si za svým cílem a za svým snem. Vyřešte komunikační problémy s ostatními a jděte za svým srdcem. Při svém konání se řiďte láskou k domovu a rodině. Pokud budete tápat a nebudete si jistí, jsou vám k dispozici spolehlivé informace z jemně hmotného světa. V případě nouze se nebojte požádat své Anděly o pomoc. Potom vás může čekat jen úspěch a budete tak mít čas a prostor se v klidu soustředit na další projekty ve svém životě.

A vzkaz  Andělů lásky ? Přitahujete k sobě romantickou lásku tím, že si tento okamžik plně vychutnáváte

V práci budete úspěšní. Přesně víte, co máte dělat. Vsaďte na svou intuici, využijte své zkušenosti a soustřeďte se na svou kariéru. Požádejte své Anděly, ať vám pomohou v tomto roce potkávat ty správné lidi, kteří vám budou nápomocni na vaši cestě. Dejte si jen pozor na přepracování a přílišnou snahu vyhovět ostatním. Nechte se místo toho unášet svým nadšením, dělejte věci s vášní vám vlastní a buďte připraveni na změny. Máte příležitost zažít vzrušení, úspěch a dobrodružství. Tak nechte zahořet své srdce a dělejte vše s nadšením pro věc 

Co se zdraví týká, netrapte se zbytečně. Na místo toho zaměřte raději své myšlenky na výsledek. Dělejte to, co víte, že je pro vás dobré. Ale ani nelámejte hůl nad radami odborníků a alespoń si vyslechněte  jejich názor. Právě toto je pro vás cesta k pevnému zdraví, nebo zlepšení stávajícího zdravotního stavu.

Vzkazy a radami Andělů se řiďte po celý rok, od letošních narozenin až do těch příštích, které budete slavit v roce 2022. A pokud byste přece jen měli pocit, že jste na vše sami a potřebujete povzbuzení a podporu, zkuste se obrátit na Archanděla Ariela, ať ve vás znovu zažehne tu pro vás tolik potřebnou jiskru nadšení a nezdolné energie. Právě on vám nabízí pomocnou ruku.

Milí zrozenci ve znamení Berana, přejeme vám krásný, pohodový a úspěšný rok.


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA