cena hovoru je 50 Kč za minutu

ANDĚLSKÉ VZKAZY PRO RYBY NA CELÝ ROK

Milé Ryby, Andělé vám posílají 3 karty: ROVNÁHA, INSPIRACE A PŘÍRODA a spolu s těmito kartami vám radí, na co se máte zaměřit ve všech oblastech života v období od vašich letošních narozenin až do těch dalších, které oslavíte v roce 2022.

Zrozenci ve znamení Ryb, věnujte pozornost myšlenkám, které k vám přicházejí, snažte se je začlenit do svého praktického života a mějte stále na paměti rovnováhu. Je třeba, abyste svůj čas stejnou měrou věnovali spiritualitě, práci i odpočinku. Pokud se této rady nebudete držet, může vám z důvodu vysokého pracovního nasazení začít ubývat energie, nebo naopak kvůli dlouhému odpočívání nebudete stíhat pracovní povinnosti. Do svého denního rozvrhu se pokuste zařadit jak meditace, tak i fyzický pohyb a to ideálně v přírodě . Někteří z vás mají tendenci „ulítávat“ -  nebýt někdy v určitém okamžiku pevně nohama na zemi. A právě pohyb v přírodě vám bude pomáhat se uzemnit. Pokud se vám to nebude dařit, požádejte o pomoc své Anděly. Vždyť oni na to čekají a vy to dobře víte.

V LÁSCE se vám bude dařit v případě, že se zbavíte toho, co vás brzdí. Mnohdy míváte obavy kvůli nedostatku sebedůvěry. Uvědomte si vlastní sílu a schopnosti. Někdy se zbytečně obáváte a to je vám na škodu. Spíše si nastavte řád a hranice a potom směle vykročte lásce vstříc, neboť vy ji potřebujete. Andělé to vědí a budou při vás stát. A vzkaz Andělů lásky? Mluvte upřímně o svých pocitech.

V PRÁCI to vypadá velice slibně. Mohou k vám přicházet nové možnosti zdrojů příjmů, pozitivních změn, či povýšení. Je však zapotřebí elánu, nadšení pro věc, soustředění a především víry v sebe samé i v zázraky. Potom přijde stabilita a efektivnost.

Po zdravotní stránce budete na tom tak, jak jste se v předchozím období ke svému ZDRAVÍ chovali. Pokud dobře, rozhodně se toto pozitivně projeví v dalším vývoji a naopak. Většina z vás by měla ale tuto zkoušku zvládnout, někteří dokonce na výbornou. Vy ostatní požádejte o pomocnou ruku  Archanděla Jofiela.

Přejeme vám 365 následujících dnů plných lásky, krásných zážitků, pevného zdraví a pracovních úspěchů.


 


 


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA