cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA ÚNOR 2021

BERAN - v tyto zimní měsíce, nejen v únoru, mohou Berani zažívat pocit štěstí, naplnění, lásky a svobody. Pozor však na to, že co rychle začíná, rychle také končívá. Je třeba se zamyslet nad tím, co jste v minulosti dělali špatně a poučit se z předešlých chyb, abyste si vztah udrželi. Vy, kteří jste sami, věnujte se práci naplno, časem uvidíte výsledky.

BÝK - milí Býci, pro vás bude únor vcelku příjemný, bez nějakých větších výkyvů. Budete činorodí, aktivní a pracovití. Udělejte to, co delší dobu odkládáte, později už se do toho nepřinutíte vůbec. Právě teď nastal dobrý čas pro prosazení se, úspěchy v konkurenčních bojích a organizačních předpokladech.

BLÍŽENEC - drobná a dobrá rada pro vás, milí Blíženci: nemějte příliš velké oči, ani očekávání. Spíše uberte nohu z plynu a nic nepřehánějte. Teplý čaj, dobrá kniha či zajímavý dokument, je to, co nyní potřebujete. Dopřejte si odpočinek a dbejte na pravidelný spánek, dodá vám sílu.

RAK - červnoví Raci budou mít únorový měsíc snazší a příjemnější, než Raci narození v červenci. Zejména narození po 12. červenci by měli brát všechno s nadsázkou, úsměvem a být nad věcí, jinak hrozí emoční a citový kolaps. U některých může dojít k rozchodům, procitnutí a rozčarování, až si sundají růžové brýle.

LEV - lvím šelmám bude v únoru střídavě vše končit a začínat a začínat a končit, pěkně na střídačku. Nebojte se změn, pusťte to, co nefunguje a je strnulé a udělejte tak prostor něčemu nebo někomu novému. Uvidíte, že budete v budoucnu mile překvapeni.

PANNA - Panny se v únoru odvážou více, než by do nich člověk řekl. Dobrý čas je pro náhlá, nečekaná seznámení a nové, vzrušující a nezvyklé zážitky. Dobré podpory a vynikajícího propojení se vám dostane skrze mladé lidi ve vašem okolí. Vášeň a intenzita všeho vás může mile překvapit.

VÁHY - pro Váhy je únor dobrý a přízeň hvězd přeje nákupům všeho pěkného, vkusného, estetického a uměleckého. Přemýšlíte-li, kam investovat své peníze, pak zde máte velmi dobré předpoklady a dispozice pro budoucí výhodné investice, které budou mít několikanásobnou návratnost.

ŠTÍR - Štíři, po delší době se konečně dočkáte jakéhosi vnitřního klidu, ale všeho do času. Pozor, abyste neusnuli na vavřínech. Vzplanou city a emoce, projeví se také vaše intuice a mimo jiné budete mít potřebu pečovat a starat se o druhé.

STŘELEC - zrozenci ve znamení Střelce, v únoru budete filosofovat a hodně přemýšlet o věcech mezi nebem a zemí. Máte dobré období pro urovnání sporů v rodině, příbuzenstvu a svém okolí. Dejte vše do pořádku ke spokojenosti všech, řešte, nebojte se a uvidíte, že vše se nakonec v dobré obrátí a vám to přinese prospěch.

KOZOROH - Kozorohové mohli nedávno chytit nový dech a hodně věcí pochopit. Jasný rozum a pozitivní  mysl je tématem tohoto měsíce. Únor bude pro vás vhodný pro vzdělávání, seberozvoj a plánování dlouhodobých projektů.

VODNÁŘ - milí Vodnáři, po předešlém nepříjemném období se můžete těšit na lepší časy. Únor je váš měsíc. Užijte si ho a dělejte vše, co vás baví a nenechte si vymluvit své vynikající nápady! Budete skvělými rádci druhým, avšak pozor, někteří by toho mohli začít zneužívat.

RYBY - vy, milé Ryby, se v únoru budete cítit jako na horské dráze - nahoru a dolů. Budete cítit střídavě napětí, radost, smutek, stres, veselí, optimismus a pesimismus.  Vyhrajete spor sami se sebou či nad někým jiným. Budete se potýkat s realitou, praktickými a konkrétními otázkami s nutností něco řešit a nemusí to být milé ani příjemné. Každopádně, vaše období a váš měsíc teprve přijde.

 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA