cena hovoru je 50 Kč za minutu

JAK "PŘEVÉZT" ANTIBYLINKÁŘE???

Někteří bylinky miluji, ale hodně lidí se jim vyhýbá. Nejvíce muži. Do mužského nacpat něco zdravého, to je teda očistec. 

Teď v zimě nastal čas, kdy si vaříme čaje víc, než v jiném období. Takový základ pro bylinkový čaj je: 2 čajové lžičky bylin na hrníček, minimálně 2x denně pít a čaj připravovat vždy čerstvý, sladit pouze medem a čaj zalévat horkou vodou, nevařit, ztratil by tak svůj léčebný účinek. To jsou základy, jak se má bylinkový čaj připravovat, ale přesně takový  vám žádný chlap nebo dítě nevypije. A tak vám přinášíme pár zlepšováků, aby účinek čaje zůstal stále léčebný a čaj byl pitný i pro odpůrce bylinek.

Základ je stejný, jako vždy, ale přidáme ovoce, nakrájené, aby šťáva pustila do čaje. Takové kolečko ananasu, které plave nahoře, skleněná sklenice a na ananas trocha medu, to je i pastva pro oči a navíc to voní po ananasu a ne po bylinách. Klidně můžete použít i ovoce mražené. Zmrzlé jahody, třešně, borůvky, maliny, ostružiny a další čaj ochladí, dodají mu vitamíny a ovoní. Teď, v době chřipek vám můžeme doporučit jeden recept na čaj, který sám o sobě není nic moc, ale vylepšený je velice účinný a vypije ho i nepřítel bylinek.

Čaj proti chřipce::

2 lžičky řebříčku a pár lístků máty zalijeme v šálku horkou vodou. To nikomu chutnat nebude, ale když přidáte med, nakrájené jablko, kousky pomeranče nebo grepu, čaj vypije s chutí i marod, protože je to opravdu mňamka. A ta vůůůůně, budete mít provoněnou celou místnost.

Přejeme vám vítězný boj s antibylinkáři.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA