cena hovoru je 50 Kč za minutu

ASTRO NÁHLED NA PROSINEC - OBDOBÍ ZÚČTOVÁNÍ A ZAVRŠENÍ

Prosinec bude završením a zúčtovacím obdobím předešlých měsíců tohoto rolu. A to v životě každého z nás ve smyslu: „jak kdo zasel, tak bude nyní sklízet“. Někteří sklidí bohatou úrodu, někteří naopak spláčou nad výdělkem. V životě to tak holt chodí. Každému dle zásluh, každému bude opětováno dle předešlého snažení, skutků, činů, jednání a smýšlení.

SLUNCE bude procházet znamením Střelce a to až do 21.12.2020, kdy se v 11:03 h přesune do Kozoroha a nastane zimní slunovrat, tedy pravá, astrologická zima.

PUTOVÁNÍ LUNY PO OBLOZE vytvoří 14.12.2020 v 17:17 h novoluní ve Střelci, dále potom 30.12.2020 ve 4:28 h úplněk a to bude Luna putovat znamením Raka.

MERKUR se 1.12. 2020 přemístí do Střelce, čímž rozváže mnoho jazyků, potřebných hájit, znát a říkat pravdu za každou cenu. Před Vánocemi, dne 21.12.2020 se pak odebere do Kozoroha, kdy budou lidé naopak velmi přemýšlet o každém slovu, které vyřknou. Toto potrvá do 8.1.2021, než se pravda začne tvrdě hlásit o slovo.

VENUŠE, planeta lásky od 15.12.2020 vstoupí do Střelce, což podpoří potřebu užít si života se vším všudy a přinese potřebu pohybu a sportovního nadšení. Zde setrvá až do 8.1.2021, kdy začne pracovat, nikoliv se bavit. V tu chvíli začnou být vztahy vážným tématem.

Agresivně bojovný, spalující žár a oheň v podobě MARSE bude po celý měsíc až do 6.1.2021 ve znamení Berana. Sem patří, proto je zde tak silný, bojovný a suverénní. Mars představuje vojenství, drezúru, uniformy a kázeň. Sexualita, vášně, erotika a pudy budou mít zelenou, avšak více, než je zdrávo, třeba a prospěšné. Mars je rváč, stejně neurvalý jako jeho domovský Beran, ve kterém se právě nachází a to už od 28.6.2020 a bude se zde silně hlásit o slovo až do začátku ledna 2021. Dá se předpokládat vznik a rozvoj revolučních hnutí a válečných prvků mezi lidmi a vyššími vládními zřízenci na celém světě.

LILITH NEBOLI ČERNÁ LUNA dne 21.10.2020 přeběhla do znamení Býka, který si ji v dalších měsících také užívá společně s Uranem, takže finance, majetek, nemovitosti, zemědělství, hmotné statky, banky a úřední záležitosti budou dostávat na „frak“. V tomto postavení setrvá až do 18.7.2021, kdy se postará o hodně změn v oblasti lásky, vztahů, ale i majetku, nemovitostí, financí a bankovnictví.

Z RETROGRÁDNÍCH PLANET (couvající, dávající „zpátečku“) v prosinci uvidíme pouze Uran. Ostatní planety utíkají a běží nedočkavě vpřed, vstříc novým událostem, které na přelomu roku přijdou.

Lidé, narození v zemských znameních (Býk, Panna a Kozoroh) zakončí něco významného a důležitého, dotáhnou do konce vše započaté a přát jim hvězdy budou v dlouhodobých plánech, snech a projektech. Vodní znamení (Rak, Štír a Ryby) na tom budou podobně, kdy se jim podaří dokončit zdárně to, co v předešlých měsících nešlo a nefungovalo. Ostatní znamení nechť se nechají překvapit, nemůžeme prozradit všechno hned:-), ale nebojte se, vše se dozvíte nejpozději 1. prosince 2020 v prosincových horoskopech pro každé znamení na našem Facebooku a na našich webových stránkách www.vykladzive.cz




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA