cena hovoru je 50 Kč za minutu

DÁRKY NA MÍRU PODLE ŽIVOTNÍHO ČÍSLA

Do Štědrého  dne sice zbývá ještě dost času,  někteří  kupují dárky na poslední chvíli, někteří raději s předstihem , ale zcela určitě si většina z vás každý rok láme hlavu s tím, co komu vůbec koupit.  Obavy hoďte za hlavu, máme pro vás návod, jak vypočítat dárky tzv. na míru. Jistě jste už někdy slyšeli o přesné věštecké  metodě  –  numerologii  a o tom, že každý podléhá vibraci čísel. Vypočítejte tedy životní číslo vašich blízkých. Budete se sice trošku namáhat, ale právě u vánočních dárků by nemělo jít jen o bezduché nakupování. Navíc tento návod můžete využít celoročně, např. při pořizování dárků k narozeninám nebo k svátku.

Pusťte se tedy do toho  a sečtěte celé datum narození dané osoby, dokud se nedopracujete k jednocifernému  číslu.

Např. vaše kamarádka se narodila 5.7.1981. Sčítáte 5 + 7 + 1 + 9 + 8 + 1 a dostanete výsledek 31. Sčítáte dále 3 + 1 a dostanete výsledné  číslo  4. Životní číslo vaší kamarádky je tedy 4.

ŽIVOTNÍ ČÍSLA:

1         Jedničky jsou fyzicky aktivní lidé, rádi o sebe pečují a sportují. Radost jim udělá kosmetika, doplňky stravy, nová souprava na cvičení nebo módní oblečení a doplňky jako jsou šátečky, kabelky, nebo sluneční brýle.

 

2         Dvojky jsou pečující lidé, jsou hodně srdeční a intuitivní, mají umělecké sklony. Radost jim udělá lístek na koncert či do divadla, nebo vstupenka na výstavu uměleckých děl či na balet. Nic nezkazíte ani odpočinkovou knihou.

 

 

3         Trojky jsou tvořivé, přemýšlivé, energické a milují společnost. Radost jim udělá pozvání na jakoukoliv společenskou akci, tanec a zábavu, ale i láhev dobrého vína či předplatné na menu v restauraci. Pokud mají ve svém datu trojek více, udělá jim radost kurz jazyků nebo učebnice. Děti s životním číslem 3 obdarujte nějakou tvořivou sadou s korálky, stavebnicí apod.

 

4         Čtyřky jsou lidé pracovití, praktičtí a zruční, někdy až puntičkáři. Radost jim udělá puzzle o mnoha dílcích, křížovky a jiné luštění. Muže potěšíte třeba nářadím pro kutily. Pokud rádi darujete knihy, uděláte dobře napínavou detektivkou.

 

 

5         Pětky jsou dobrodruzi, společensky aktivní a požitkáři. Radost jim udělá nějaký výlet, adrenalinový zážitek, partnerovi můžete koupit i intimní hračky. Nezkazíte nic ani losem či tiketem do loterie. Knihy kupujte s tématy fantasy nebo horor.

 

6         Šestky jsou pohodoví požitkáři, mají smysl pro krásu a lásku, rodinu a cit. Občas mívají sklony k závislostem. Radost jim udělá umělecké dílo do bytu, socha nebo obraz, ženám šperky, mužům láhev kvalitního alkoholu nebo doutník. Nic nezkazíte ani kvalitní tmavou čokoládou. Ženy s životním číslem 6 jsou jediné ženy, u kterých si můžete dovolit koupit i kuchyňského robota nebo jiné pomocníky do domácnosti. Knih mají určitě hromadu a nemají vůbec čas číst. Zkuste je překvapit filmem, historickým a výpravným, plným hezkých šatů, šperků a přírodních scenérií.

 

 

7         Sedmičky jsou lidé mystičtí, velmi citliví a empatičtí. Dopřejte jim péči právě o ně samé, zaslouží si to. Masáž lávovými kameny, kosmetická péče nebo wellness pobyt, to je ideální dárek pro ně. Pokud chcete kupovat knihu, zvolte žánr esoteriky, knihy horoskopů, či jiný dárek s magickou tématikou. Nebo jim předplaťte výklad z karet.  

 

8         Osmičky jsou obvykle vůdčími osobnostmi, rádi pracují a jsou to lidé velmi přátelští a společensky oblíbení. Radost jim uděláte dobrou knihou, nejlépe na téma - jak se zdokonalit, dosáhnout něčeho apod. Pokud chcete více investovat, kupte jim kvalitní koženou peněženku nebo aktovku do práce. Nezkazíte nic ani technikou používanou k práci, např. telefon, diktafon a laptop.

 

 

9         Devítky Jsou analytici, moudré a neustále přemýšlejí o universu a ideálech. Radost jim uděláte jakoukoliv vědeckou publikací, atlasem, historickou knihou nebo třeba doplňky k počítači - hry, nová myš nebo klávesnice. Pokud se chcete praštit trochu víc přes kapsu, kupte jim nový fotoaparát nebo kameru, devítky totiž rády vše dokumentují.

 

Přejeme šťastnou ruku při výběru dárků pro vaše blízké.


        


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA