cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 9. DO 15. LISTOPADU 2020

KARTA DEVÍTKA POHÁRŮ

Všeobecně bude tento týden v podstatně lepších energiích, než tomu bylo v předchozích dnech. Konečně se budete cítit lépe a začnete se radovat z maličkostí. Splní se vám nějaká drobná přání a budete si moct dopřát nějaké drobné příjemné prožitky. Začnete si užívat podzimu a všeho, co k němu patří. Dozvíte se nějaké pozitivní zprávy, na které dlouho čekáte.

Práce - po pracovní stránce vás čeká vidina lepších zítřků. Věci se konečně začínají hýbat a lépe se daří. A to i tam , kde se dlouhodobě nedařilo. Vymyslíte nějakou novou strategii. Získáte sebedůvěru, dokončíte dlouho neřešené resty a dokonce se začne rýsovat i nový obchod vidina zisku, odměn a nebo menší přivýdělek. Hýbe se konečně i energie peněz. Vše se pomalu začíná vydávat správným směrem.

Vztahy - vztahy se všeobecně začínají uklidňovat. Pokud se rozhodujete mezi dvěma partnery, určitě byste měli dát na hlas svého srdce. Celkově byste měli prožít příjemný týden po boku partnera a rodiny. Cítíte se bezpečně , bezstarostně a spokojeně. Nezadaní mají šanci potkat někoho nového a vůbec se nebojte zabrousit i do internetových seznamek.

Zdraví - i v této oblasti života si značně polepšíte. Konečně pocítíte příliv nové energie, i když stále ještě platí, že váš zdravotní stav není zatím úplně stoprocentní. Pozornost věnujte tomu, co jíte a v jakém množství. Mohou se objevit alergické reakce na potraviny, které jste začali konzumovat např. v rámci diety. Neudělá vám dobře přemíra alkoholu ani přejídání. Potrápit vás mohou bolesti břicha, žaludku, žlučníkové záchvaty apod. 



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA