cena hovoru je 50 Kč za minutu

ASTROLOGICKÝ VÝHLED NA MĚSÍC LISTOPAD 2020

 

Oproti měsíci říjnu se můžeme těšit na zlepšení, zejména pak poslední týden v měsíci, kdy budeme více optimističtější. Vše se začne obracet dovnitř, do hloubky s potřebou nejen znát pravdu, ale hlásat ji odvážně dál. Celý měsíc je vhodný a ideální pro procházky, toulky přírodou, drobné radosti a pro pohyb těla. Postavení planet v tomto měsíci je různorodý, stejně jako počasí v přírodě. Stejně jako venku se blíží sychravé období, šero, tma, zataženo, mlhavo, deštivo, tlející listí, bažiny, totéž budeme zažívat v realitě všedních dnů našich životů. Listopad je měsíc Štírů, Dušiček, Halloweenu a ukládání se přírody ke spánku, k tzv. umírání, aby se příroda po zimním spánku opět na jaře probudila. Budeme více chápavější, s potřebou jít tentokráte do hloubky, často do morku kostí, beze strachu, s plnou sílou, aktivitou a potřebou dát věcem a životu konkrétní směr a pojmenovat nepojmenované. Pocítíme potřebu se někam pohnout, posunout, najít pravdu a nebát se ji předávat dál.

 

SLUNCE bude procházet znamením Štíra do 21.11., kdy se poté přesune do dalšího znamení v pořadí, a to do Střelce.

PUTOVÁNÍ LUNY PO OBLOZE vytvoří 15.11. v 6:07 h novoluní ve Štíru a 30.11. v 10:29 úplněk, kdy se bude Luna nacházet ve znamení Blíženců.

MERKUR couvá znamením Vah, na místo toho, aby šel vpřed svojí cestou a to do 3.11. 2020. Ve Vahách se bude nacházet do 10.11. Poté přeřadí ze zpátečky přímý, štírovský směr vpřed (do 1.12.) a rozjede se stejně jako vše, co dosud vázlo, včetně slov, písemností, zpráv a sledu událostí ve světě a v ČR.

VENUŠE, planeta lásky od 28.10. vstoupila do znamení Vah (do 15.12.), kde se cítí velmi dobře, je a bude jí zde příjemně, což pocítíme jako potřebu vztahů, mít vedle sebe někoho blízkého a zlepšení komunikace a schopnosti se domluvit.

Agresivně bojovný, spalující žár a oheň v podobě MARSE bude po celý měsíc ve zpětném, couvajícím chodu, a to až do 6.1.2021. Mezitím se na chviličku umoudří, ale jen na krátko, a to v době od 14.11. do 1.12., kdy dojde k určitým smírům a menším konfliktům, které se však začátkem prosince opět rozjedou ve své soutěživosti, egu a potřebě vyhrávat. Mars představuje vojenství, drezúru, uniformy a kázeň. Sexualita, vášně, erotika a pudy budou mít zelenou, avšak více, jak bude zdrávo, třeba a prospěšné. Mars je tvrdý rváč, stejně jako jeho domovský Beran, ve kterém se právě nachází a to od 28.6.2020 a bude se zde silně hlásit o slovo až do začátku ledna 2021. Dá se předpokládat vznik a rozvoj revolučních hnutí a válečných prvků mezi lidmi a vyššími vládními zřízenci, a to na celém světě.

CHIRON NEBOLI ČERNÁ LUNA po 9 měsících opustila znamení provokativního Berana a to 21.10.2020. V tento čas se přesunula do znamení Býka, kteří si ji v dalších měsících také užijí společně s Uranem, takže peníze, finance, majetek, nemovitosti, zemědělství, hmotné statky, banky a úřední záležitosti budou dostávat na „frak“.

Z RETROGRÁDNÍCH PLANET (couvající, dávající „zpátečku“) uvidíme Merkur
(do 3.11.), Mars (do 14.11.), Neptun (do 29.11) a Uran (do ledna 2021). celkem tedy čtyři planety, což není málo a ve vzduchu a v životech lidí je to silně cítit.

 




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA