cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 5. DO 11. ŘÍJNA 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

DVOJKA HOLÍ

Tento týden budou energie poněkud kolísat. Spoustu věcí budete chtít, ale nepůjde to. Občas také nebudete vědět, jak se rozhodnout. Většinou vyčkáváte na více informací a pak se teprve vydáte nějakým směrem.

Práce: Tento týden bude vaše pracovní nasazení nulové. Do ničeho se vám nechce, ze všeho uděláte jen to úplně nejnutnější. A to, co byste udělat chtěli, z nějakého důvodu nemůžete. Čekáte na rozhodnutí jiných, potýkáte se s velikou neochotou úřadů, klientů ale i nadřízených. Jste tak trochu ve středu dění a nemůžete s tím moc dělat. Plány se ani zdaleka neplní, cíle v nedohlednu. Tento týden není úplně nejlepší se do něčeho hrnout, zvláště pokud si nejste úplně jisti tím, co vlastně chcete, nebo co je pro vás vlastně to nejlepší. Raději počkejte na nějakou jasnou výzvu.

Vztahy: I ve vztazích bude vládnout podobná atmosféra . Od partnera neočekávejte, že by třeba měl náladu na řešení nějakých potíží. Spíše se omezíte i v komunikaci jen na to nejnutnější. Nic neplánujte, nenuťte partnera ani žádného jiného člena rodiny k jakýmkoliv důležitým rozhodnutím. Zvláště pokud můžou ještě chvíli počkat. Všude budou vládnout spíše vlažnější city. Nově začínající vztahy budou v tomto týdnu skoro o ničem. Nedělejte žádné unáhlené závěry. Není nutné takový vztah hned zatratit. Velice rychle se ukáže, co má cenu a co ne.

Zdraví : Tento týden budou mít zdravotní komplikace hlavně muži. Pány potrápí potíže s prostatou. A pozor! Hrozí přenos pohlavních chorob. Nachlazení, rýmy a potíže s močovým měchýřem může potrápit všechny.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA