cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 31. SRPNA DO 6. ZÁŘÍ 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

CO VÁS ČEKÁ OD 31. SRPNA DO 6. ZÁŘÍ 2020 - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

KARTA DEVĚT POHÁRŮ

Tento týden bude všeobecně velmi úspěšný. Budeme se cítit velmi dobře a šťastně. Návrat dětí do škol a dospělých do zaměstnání po prázdninách se ponese v radostném duchu.

ZAMĚSTNÁNÍ : Jste spokojeni. Výsledky vaší práce jsou velmi dobré. Odměna je na dosah. To, co vám dlouhodobě dělalo starosti je pryč a úspěšně za vámi. Můžete klidně na chvilku zvolnit a užívat si pocit spokojenosti. Pozor však, abyste neusnuli na vavřínech. Prosperita je nastartovaná, můžeme klidně plánovat nové projekty a úkoly.

VZTAHY : Čekají vás samá příjemná setkání. Dokonce můžete počítat i se setkáním s někým, koho jste již dlouho neviděli, což pro vás bude možná přínosné i do budoucna. Pokud toužíte po lásce a vztahu, vaše přání by se mohlo tento týden vyplnit. Štěstí je na dosah. Problémové vztahy se udobří a neshody vysvětlí. Ženy mohou snadno otěhotnět, pokud plánujete potomka, je ideální čas.

ZDRAVÍ : Jste v dobré kondici a příjemně naladěni. Celkově byste se měli těšit dobrému zdraví. Pozor na přesycení stravou a alkoholem. Občas by vás mohl potrápit žaludek a obtížnější trávení.


Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA