cena hovoru je 50 Kč za minutu

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 17. DO 23. SRPNA

TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ NA TÝDEN OD 17. DO 23. SRPNA

KARTA KRÁLOVNA MEČŮ.

Tato karta obvykle značí nějakou ženu v našem okolí. Matku, milenku, šéfovou. Většinou jde o autoritativní, chladnou ale chytrou ženu, která má vliv na náš život. Všeobecněji nám karty říkají, že nás čeká týden, kdy budeme ve všech oblastech života muset projevit vytrvalost, chytrost, důvtip a odhodlanost.

Práce: ať se na pracovišti děje cokoliv, dejte na svůj rozum. Buďte upřímní , asertivní, spravedliví a kritičtí, ale i sami k sobě. S největší pravděpodobností budou nadřízení z ničeho nic měnit dlouhodobé plány a budou mít tendenci vás tlačit někam, do čeho nechcete. Zachovejte klid a rozvahu. Komunikací půjde vyřešit hodně nedorozumění. Pamatujte však, že jediná vaše povinnost je zůstat čestní a věrní sami k sobě.

Vztahy: do našeho soukromí se bude snažit vtírat dost lidí a budou se nás snažit někam vmanipulovat. Kamarádky, tchyně, matky, sestry, partnerky. Každá si bude chtít prosadit svoje za každou cenu. Nenechejte si jimi ovlivňovat chod domácnosti ani milostné vztahy, i když ony jsou přesvědčené, jak moc to myslí s vámi dobře a nebudou se chtít nechat jen tak odbít. Osamělí muži mají velikou šanci potkat ženu, kterou budou doslova uchváceni. Bohužel to hrozí i u zadaných můžu. Ženy, nezavdávejte tak zbytečně doma příčinu partnerovi k nevěře, nebuďte žárlivé a haštěřivé.

Zdraví: veselá mysl je půl zdraví. A to bude platit i tento týden. Ideální čas je na takzvané vyčištění mysli. Meditace, jóga, ale třeba jen procházka v lese nebo četba dobré knihy vám udělají neskutečně dobře na duši i na těle.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA