cena hovoru je 50 Kč za minutu

ČERVENCOVÝ HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ

ČERVENCOVÝ HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ ZVĚROKRUHU

Beran: je zde boj s druhými, zakrývající boj se sebou samými, což Berani nikdy nepřiznají. V Beranu stojí a bude ještě dlouho stát Černá Luna, která tomuto znamení příliš mnoho optimismu, ani štěstí a radosti nepřinese.

Býk: zde nejsou žádné výrazné změny ani k lepšímu, ale ani k horšímu, takový běžný, normální měsíc. Pokud však nastanou, pak se budou týkat financí, majetku a práce. Pokud by Býci chtěli měnit práci, pak je vhodný čas.

Blíženci: tomuto znamení bude přát v lásce, stejně tak novým známostem, užívání si života naplno. Pozor však na důvěřivost, zde platí: dvakrát měř, jednou řež!

Rak: tímto znamením právě prochází Slunce, a to až do 22.7.2020. čekat se dají váznoucí potíže v komunikaci, pakliže se bodou řešit nějaké papírové, úřední a majetkové záležitosti. Je zde napětí a konflikt druhých, útočících stran. Pokud je to možné, je lepší důležitá rozhodnutí i podpisy odložit na později.

Lev: zde je klid, pohoda a užívání si léta na plné obrátky, se sklonem k lenivosti, ale i přehánění, a to na všech úrovních. Neberte Lvi tak vážně, raději zkuste věřit desetině toho, co říkají, tam bude skutečná pravda.

Panna: přinese plody a ovoce za předešlou práci a snahu těm, kdož se snažili, tvrdě a usilovně pracovali. Pozor však na podvodníky a lháře ve vašem okolí. Ne všichni mluví pravdu, i přesto, že to tak věrohodně vypadá.

Váhy: zlepšení vztahů a komunikace v úzkém kruhu přátel a rodiny, která delší dobu vázla. Vysvětlení nejasností. Dobrý měsíc pro nákup módních výstřelků, oblečení, zlata, kulturního vyžití a výletů.

Štír: toto znamení je a ještě bude delší dobu poškozeno (astrologický pojem), tedy u Štírů se mějte na pozoru. Jejich hypnotizující zrak a pomstychtivá mysl může být nebezpečná a zákeřná, pokud jste se dotknuli, byť jen letmo jejich ega a ješitnosti. Zejména pak v nejméně čekaný okamžik.

Střelec: vy budete vysmátí, jako ostatně vždy. Nic vás nevyvede z vašeho optimismu. A pokud ano, tak to těm druhým řeknete pěkně od plic, napřímo, tedy proč si dělat těžkou hlavu. Máte vynikající období pro cestování, výlety a dobrodružství, včetně sportovních aktivit.

Kozoroh: vaše znamení je podobně jako u Štírů delší dobu zkoušeno osudem, co vydržíte. Vyčkejte, nejhorší máte za sebou. Uvidíte, že za nedlouho bude mnohem lépe.

Vodnář: překážky, které se zpočátku zdály být neřešitelné, se v dalších měsících vyjasní a dají vše do pohybu novým směrem. V červenci vás čeká vzrušení, zábava a spousta nového.

Ryby: nenechte se zneužívat druhými a naučte se říkat ne, pokud jste to ještě neudělali. V červenci to bude víc než povinné. I když to tak nyní nevypadá, splní se vám sny, touhy a přání, kdy vás někdo něčím potěší či obdaruje.





 



















































































































































































































































































Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA