cena hovoru je 50 Kč za minutu

CO VÁS ČEKÁ OD 1. DO 12. ČERVENCE - TAROTOVÁ PŘEDPOVĚĎ

KARTA VŮZ

Tato karta značí cestu, konkrétně pohyb vpřed. Bude to pro vás vítězný posun. Proto pokud plánujete změny v jakékoliv oblasti života, směle do toho, právě nastal čas.

Práce: buďte podnikaví, akční, draví, nebojte se prosadit. Odvaha a úsilí bude odměněno. Nepouštějte se ale do konfliktů. Jednejte slušně, s dobrým úmyslem a vždy s chladnou hlavou. Pusťte se do nových projektů a začněte realizovat své plány. Pozor však na neuvážené finanční výdaje. Neriskujte, nepůjčujte peníze a nenechte se zlákat hazardem.

Láska: čeká vás dobrodružství. Nezadaní mají velkou šanci na seznámení. Je možné, že svou lásku najdete přes internet nebo na inzerát. Ve stávajících vztazích propukne vášeň, dostanou nový náboj. Ovšem vztahy, které dlouhodobě nefungují, budou patrně ukončeny. Uvědomíte si, že v takovém vztahu opravdu nemá smysl dále setrvávat.

Zdraví: pozor na prochladnutí , vyčerpání a úrazy, zvláště na cestách. Odpočívejte, nepřepínejte se a buďte pozorní, zvláště při řízení motorových vozidel. Sportujte, nebo alespoň choďte na dlouhé procházky. Jakýkoliv pohyb v tomto období vám pomůže shodit nadbytečné kilogramy a to snadněji než kdy jindy.



Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA