cena hovoru je 50 Kč za minutu

HOROSKOP PRO JEDNOTLIVÁ ZNAMENÍ NA PROSINEC 2020

BERAN - Berani budou mít nejklidnější měsíc tohoto roku.  Přijde na řadu téma ocenění, chvály, upřímnosti a u některých půjde  o usmíření, s následným  naplněním a prožíváním jistot. Získají zpět svoji ztracenou  sebedůvěru,  sebejistotu a naleznou skutečné a ty pravé hodnoty, které dosud neviděli či vidět nechtěli.

BÝK - Býci zažijí horskou  dráhu ve smyslu náhlých  změn, zejména na poli pracovním a finančním. Není  dobré si v tomto  čase brát půjčky, úvěry, ani někomu půjčovat, neboť by byly  později potíže se  splácením. Naskytne se naopak nějaká možnost či cesta, a to buď konkrétní do nějakého místa, nebo cesta „myšlenková“ či “duchovní“ ve  smyslu osvícení, potřeby zájmu a příležitostí získat nějaké důležité  informace. Jednat se bude o náhlý obrat k lepší budoucnosti, i když to tak zpočátku nemusí vypadat.

BLÍŽENCI - Blíženci se budou zajímat o hluboké otázky, s rychlou potřebou věci popohnat a urychlit ve smyslu „včera bylo pozdě“. Milí Blíženci, zpomalte, nespěchejte. Čas hraje ve váš prospěch, zejména v oblasti majetkové a finanční. Budete někým či něčím obdarováni, někdo vám pomůže. Přijdou úspěchy těm, kteří v předešlém čase na sobě tvrdě pracovali a byli tolerantní k ostatním.

RACI - City, emoce a nervičky budou poněkud napružené. Prožíváte totiž vše velmi silně i za ostatní. Nebojte se být asertivní, nemyslete tolik na druhé, naopak, dopřejte si blaho, čas, peníze, chválu a pohodlí pro sebe. Bude pro vás důležitá přestávka, odpočinek, nejezděte na doraz vašich sil, nepřehánějte to s prací, hlavně fyzickou, tělo by později mohlo stagnovat a pozlobit. Není to však nic, čeho byste se měli bát, nic hrozného, jen přepracovanost a únava těla, které si řekne, kdy má dost.

LVI - Pro vás, milí Lvi bude důležitá rodina, děti, ale i vaše koníčky. Můžete se dočkat nějakého milého, nečekaného překvapení. Chcete-li udělat něco bláznivého, o čem delší dobu mluvíte či přemýšlíte, pak je prosinec tím nejlepším měsícem pro vás. Skoky do neznáma a dychtivost se vám vyplatí, neodkládejte proto ani žádné rozhodnutí. Co můžete udělat nyní, učiňte.

PANNY - Budete hodně přemýšlet a zmítat se na úrovni emocí a rozumu. Znamená to, že máte a budete mít v tomto měsíci velkou potřebu mít věci, lidi a vše pod kontrolou, dokonce více, než kdy jindy. Pocítíte občas nejistotu, v některých případech až pocit beznaděje. Nebojte se však, není to tak špatné, jak se bude v počátku zdát. K vašemu milému překvapení vše nabere zdárný a úspěšný konec, chce to jen čas.  

VÁHY - Pokud budete je brát, pak se dočkáte spíše pesimisticky laděných prosincových dnů. Zkuste dělat vše, co děláte, nezištně, prostě jen tak, jen pro radost. Neočekávejte, že vám bude někdo vděčný či vás pochopí. Ušetříte si tak mnohého zklamání. Nebojte se utratit část našetřených úspor, nejlépe za dárek pro někoho blízkého. Vyplatí se vám to a radost přijde nečekaná a velká.

ŠTÍŘI - Nejen u nezadaných, svobodných a rozvedených, ale i u vdaných a ženatých by se mohly probudit silné city, emoce a vášně. Láska, sexualita, erotika, vášeň a vztahy budou na prvním místě a Vy budete mít v těchto oblastech zelenou. Kdo se chce seznámit, je ideální čas, kdo chce založit rodinu, taktéž. Jen do toho, hvězdy vám přejí.

STŘELCI - Patrně nebudete sedět ani ležet v klidu, vždyť to ani neumíte. Budete činorodí a akční více jak jindy. Máte skvělou možnost prosadit se, uspět a zvítězit díky hvězdám na obloze, které vám nyní budou přímo zářit na cestu v síle reflektorů. Vášeň, potřeba pozornosti, dynamičnost, velkorysost, empatie, solidarita a lidskost jsou vaše prosincová témata.

KOZOROŽCI - vy, milí Kozorohové, si ulevíte. Sice ještě do předvánočního času může přijít nějaké nemilé překvapení, avšak nebojte se, budou to už jen poslední kapičky předešlého strádání. Další rok 2021 budete mít mnohem a výrazně lepší, než poslední 3 předešlé roky. Znovu vám bude slunce svítit na cestu, chytnete druhý dech a dokážete i nemožné.

VODNÁŘI - Vodnáři se mohou těšit na radikální změny v dobrém slova smyslu, které přijdou a začnou se objevovat koncem měsíce a s nástupem roku 2021. První tři týdny v prosinci budou beze změny, poslední týden roku si však užijete a budete se radovat. Přijde harmonie, soulad, štěstí, nové lásky, nová práce a zajímavé nápady.

RYBY - Svoboda, uvolnění a radost skrze někoho blízkého bude tématem prosincových dnů. Děti, rodina a vaši přátelé vám budou přinášet radost, dobré zprávy a uvolnění. Prostřednictvím někoho blízkého (ženy) se dočkáte příjemných chvilek, uznání, lichotek, porozumění, podpory, příjemného gesta, ale i rozšíření obzorů. Prosinec je váš úspěšný měsíc, co můžete udělat, udělejte, nezahálejte, vyplatí se to!



 


 




Zajímá Vás budoucnost?

Nevíte kudy dál?

Zavolejte!






Chci volat levně

Jste tu poprvé a nevíte si rady?
Žádný strach, poradíme vám.

REKLAMA